PMO Logo   Business Driven Project Management  
    English  I  Dansk   

CSS Horizontal Sub Menu Css3Menu.com

 
 PMO Udvikling    
 

 

Vidste du, at undersøgelser viser, at virksomheder, der har etableret Project Management Offices (PMO) har en omkostningsbesparelse på gennemsnitlig 17% af projektomkostningerne og de har en meget højere succesrate?

Vidste du, at en masse virksomheder mislykkes med at etablere et PMO, som varer mere end 2 år?
En af de mest almindelige fejl ved at implementere et PMO er, at projektkontoret etableres for at opnå kontrol over projekterne. De har ofte svært ved at forstå det reelle behov for et PMO - hvilket er at hjælpe virksomheden til at få succes gennem de succesfulde projekter

Vi kan hjælpe dig med at udvikle en forretningsplan og identificere den bedste praksis for forebyggelse af projektets fiasko, sammen med tips, væktøj, metoder, processer og governance for at hjælpe dig med at løse mange af de mest almindelige udfordringer som virksomhed oplever, ved etablering af et PMO.

Hvad er din virksomheds PMO mangler?
Lad os identificere og behandle de områder sammen, og vælge den rigtige løsning til din virksomheds behov og projektets sucess.

  Fremtidige forretningsresultater gennem projektledelse excellence!

 
 
PMO Solutions  .  Vorsøvej 9, Søvind, 8700 Horsens  .  Telefon: (+ 45) 53 62 92 00  .  info@pmo-solutions.dk  .  CVR nr. 33551525 
Business Driven Project Management