PMO Logo   Business Driven Project Management  
    English  I  Dansk   

CSS Horizontal Sub Menu Css3Menu.com

 
 Velkommen    
 

PMO Solutions er en partner, der skaber resultater for dig. Intet projekt er hverken for småt, for stort eller for kompleks.

Rådgivning, coaching, midlertidig projektledelse eller projekt recovery ..........

 

Ønsker du at være et skridt foran dine konkurrenter? Ønsker du at bringe din nye teknologi hurtigt på markedet? Har du behov for at øge din indtjening ved at skabe et "killer-produkt"? Mislykkes dine projekter ofte eller kører de af sporet?Vi kan hjælpe dig.

Vi skaber forretnings drevne projektledelses løsninger, som hjælper førende teknologi og innovations virksomheder til at nå deres produktlancerings mål til tiden. Vi er kendt for vores evne til at styre projekter og levere kreative, praktiske løsninger på forretningsmæssige problemstillinger. 

Et af vores specialer ligger i recovery af problematiske projekter og i at hjælpe projektledere med at sætte deres projekter godt fra start. 

Vi er en virksomhed med mere end 20 års projektledelses erfaring. Vi tilbyder også Project Management Office (PMO) løsninger, der passer til din virksomheds behov. 

 

Se hvilke ydelser vi tilbyder under "Services" fanen eller bare ringe Carlos De Abreu på +45 53 62 92 00

 
 
PMO Solutions  .  Vorsøvej 9, Søvind, 8700 Horsens  .  Telefon: (+ 45) 53 62 92 00  .  info@pmo-solutions.dk  .  CVR nr. 33551525 
Business Driven Project Management